Geboortekaartjes

Deze geboortekaartjes voor jongens en en en meisjes zijn exclusief ontworpen door Smerch Baby en alleen te koop via deze webshop.

Ben je dus op zoek naar echt unieke geboortekaartjes die de meeste mensen nog niet kennen? Dan ben je bij Smerch Baby aan het goede adres. Al onze geboortekaartjes zijn uniek, zelfgemaakt, grappig en een beetje stout. 

Omdat wij de geboortekaartjes zelf maken, kunnen we de huidskleur van de geïllustreerde characters gemakkelijk aanpassen.

Ben je op zoek naar een geboortekaartje voor een baby met een donkere, getinte of aziatische huidskleur? Geef dat dan aan bij de detailpagina en wij maken het kaartje in jouw gewenste huidskleur op. 

De afmetingen enzo

eat poop and cry

Al onze geboortekaartjes zijn 14,8 x 14,8 cm groot. Dat is dus net wat groter dan bij andere leveranciers.

Onze kaartjes hebben een glanzende buitenkant en een matte binnekant. Super classy!  

De stoutheidsmeter

Smerch is al die zoetsappige geboortekaartjes nu wel een beetje zat. De roze beertjes en eenhoorns vliegen je om de oren. Smerch is stout, houdt van stout en heeft stoute kaartjes.

Hoe stout wil jij gaan?

Gratis verzending binnen Nederland en België! Vanaf € 1,- per geboortekaartje. Achterafbetalen mogelijk.  48-uurs levering mogelijk. Voor de snelle jongens onder ons. Uitgebreide garanties. Wij blij. Jij blij!  

Double fun

Onze geboortekaartjes hebben naast een stoute buitenkant, vaak een nog stoutere
binnenkant. Double fun guaranteed!

Frogger

Omdat jouw kleine een spring in 't veld is

Japanime Japaniyou

Omdat je eindelijk weer sushi mag eten

Japanime Japaniyou

Omdat je eindelijk weer sushi mag eten

Manga You!

Omdat jouw zoon de volgende super hero is!

Manga You!

Omdat jouw zoon de volgende super hero is!

Manga You!

Omdat jou dochter de volgende super hero is!

Wees stout

Bij ons kun je jouw eigen teksten op de geboortekaartjes zetten. Dit gebeurt niet “live” op de site. Smerch Baby gebruikt namelijk geen standaard fonts, zoals de hatelijke Comic Sans. Designer proof! ..meer weten>> 

Digital age

Na het plaatsen van je eigen tekst krijg je van Smerch Baby een Digitale Drukproef via de mail toegestuurd. Je kan je eigen tekst dan nog 1 keer nalopen op spelfouten voordat deze gedrukt wordt. Deze worden dan eenmaal kosteloos gecorrigeerd! ..meer weten>>

Enveloppen vooruit bestellen

 

 

 

 

 

 

Voor de echte efficiënte denkers onder ons, kun je bij Smerch Baby jouw enveloppen alvast vooruit bestellen. Kun je alvast beginnen met adresseren!
Klik hier om je enveloppen vooruit te bestellen.